Publikavimo data: 2024-06-15
Puikus tunas ir avokadas
Tunas - visose pasaulio šalyse populiari žuvis. Japonijoje žalias tunas naudojamas suši ir suktinukams gaminti. Italai mėgsta naudoti žalią tuno mėsą karpačo gaminimui. Žuvį dažnai galima rasti kaip salotų, pyragų įdarų ir atskirų patiekalų dalį.
Žingsnis 1
Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite į 2 dalis ir sudėkite į špinatus. Kietai virtus kiaušinius nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir sudėkite į salotas. Avokadą taip pat supjaustykite kubeliais ir pridėkite prie likusių daržovių.
Žingsnis 2
Jei bulvės jaunos, jų lupti nereikia, o virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant didelės ugnies, kol paruduos.
Žingsnis 3
Tuno kepsnius kepkite lengvai aliejumi pateptoje keptuvėje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais ir sudėkite į salotinę. Apšlakstykite aliejumi ir sojų padažu ir lengvai apšlakstykite citrina.
Kategorijos