Puikus tunas ir avokadas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Puikus tunas ir avokadas

Tunas - visose pasaulio šalyse populiari žuvis. Japonijoje žalias tunas naudojamas suši ir suktinukams gaminti. Italai mėgsta naudoti žalią tuno mėsą karpačo gaminimui. Žuvį dažnai galima rasti kaip salotų, pyragų įdarų ir atskirų patiekalų dalį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Puikus tunas ir avokadas Žingsnis 1
Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite į 2 dalis ir sudėkite į špinatus. Kietai virtus kiaušinius nulupkite, supjaustykite dideliais kubeliais ir sudėkite į salotas. Avokadą taip pat supjaustykite kubeliais ir pridėkite prie likusių daržovių.

Žingsnis 2

Puikus tunas ir avokadas Žingsnis 2
Jei bulvės jaunos, jų lupti nereikia, o virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant didelės ugnies, kol paruduos.

Žingsnis 3

Puikus tunas ir avokadas Žingsnis 3
Tuno kepsnius kepkite lengvai aliejumi pateptoje keptuvėje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais ir sudėkite į salotinę. Apšlakstykite aliejumi ir sojų padažu ir lengvai apšlakstykite citrina.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos