Publikavimo data: 2024-09-22
Pupelės terijakio padaže
Pupelės terijakio padaže būna kvapnios, sotios ir labai skanios. Tokį patiekalą paprasta paruošti, bet jis turi malonų rytietišką terijakio padažo atspalvį. Šis padažas patiekalui suteikia nepakartojamą skonį ir aromatą. Saldokas, šiek tiek rūgštokas ir tirštos konsistencijos terijakio padažas maloniai apgaubia pupeles. Šį patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą ir pagardinti šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Išmirkytas pupeles virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Svogūną ir papriką supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Į daržoves suberkite virtas pupeles ir gerai išmaišykite. Tada pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų ir supilkite terijakio padažą. Išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų, ir dar šiek tiek pakepinkite.
Kategorijos