Pupelės terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Pupelės terijakio padaže

Pupelės terijakio padaže būna kvapnios, sotios ir labai skanios. Tokį patiekalą paprasta paruošti, bet jis turi malonų rytietišką terijakio padažo atspalvį. Šis padažas patiekalui suteikia nepakartojamą skonį ir aromatą. Saldokas, šiek tiek rūgštokas ir tirštos konsistencijos terijakio padažas maloniai apgaubia pupeles. Šį patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą ir pagardinti šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
450 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Pupelės terijakio padaže Žingsnis 1
Išmirkytas pupeles virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Svogūną ir papriką supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite daržoves, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Pupelės terijakio padaže Žingsnis 2
Į daržoves suberkite virtas pupeles ir gerai išmaišykite. Tada pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų ir supilkite terijakio padažą. Išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų, ir dar šiek tiek pakepinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, šalutiniai patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, perlinė košė, Naujųjų metų išvakarių šventė, grūdų garnyrai, pipirų garnyrai, namų receptai, receptų knyga, sūrio pusryčiai

Kategorijos