Pupelės terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Pupelės terijakio padaže

Pupelės terijakio padaže būna kvapnios, sotios ir labai skanios. Tokį patiekalą paprasta paruošti, bet jis turi malonų rytietišką terijakio padažo atspalvį. Šis padažas patiekalui suteikia nepakartojamą skonį ir aromatą. Saldokas, šiek tiek rūgštokas ir tirštos konsistencijos terijakio padažas maloniai apgaubia pupeles. Šį patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą ir pagardinti šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
450 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pupelės terijakio padaže Žingsnis 1
Išmirkytas pupeles virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Svogūną ir papriką supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir pakepinkite daržoves, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Pupelės terijakio padaže Žingsnis 2
Į daržoves suberkite virtas pupeles ir gerai išmaišykite. Tada pasūdykite, pagal skonį įberkite juodųjų pipirų ir supilkite terijakio padažą. Išmaišykite, kad visi ingredientai tolygiai pasiskirstytų, ir dar šiek tiek pakepinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos