Publikavimo data: 2024-06-09
Pupelių salotos
Italijoje labai populiarios ankštinių šeimos daržovės - šparaginės pupelės. Yra įvairių pupelių veislių, kurios skiriasi spalva ir nokimo laikotarpiu. Patiekalai, kurių sudėtyje yra šio ingrediento, įgauna nepakartojamą skonį.
Žingsnis 1
Sudėkite šparagines pupeles į verdantį vandenį ir virkite porą minučių. Tada jas išimkite ir atvėsinkite šaltame vandenyje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: alyvuogių aliejų sumaišykite su vyno actu, cukrumi, garstyčiomis, druska, pipirais ir česnaku. Palikite porai minučių pritraukti.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Pirmiausia į salotinę sudėkite salotų lapus. Tada sumaišykite konservuotas pupeles ir šparagines pupeles ir sudėkite į salotinės vidurį. Ant viršaus sudėkite tuno griežinėlius. Aplink kraštus išdėliokite bulvių ketvirčius ir kiaušinį. Apšlakstykite padažu, tada sudėkite pomidorus ir dar kartą apšlakstykite.
Kategorijos