Pupelių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pupelių salotos

Italijoje labai populiarios ankštinių šeimos daržovės - šparaginės pupelės. Yra įvairių pupelių veislių, kurios skiriasi spalva ir nokimo laikotarpiu. Patiekalai, kurių sudėtyje yra šio ingrediento, įgauna nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Pupelių salotos Žingsnis 1
Sudėkite šparagines pupeles į verdantį vandenį ir virkite porą minučių. Tada jas išimkite ir atvėsinkite šaltame vandenyje.

Žingsnis 2

Pupelių salotos Žingsnis 2
Paruoškite padažą: alyvuogių aliejų sumaišykite su vyno actu, cukrumi, garstyčiomis, druska, pipirais ir česnaku. Palikite porai minučių pritraukti.

Žingsnis 3

Pupelių salotos Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Pirmiausia į salotinę sudėkite salotų lapus. Tada sumaišykite konservuotas pupeles ir šparagines pupeles ir sudėkite į salotinės vidurį. Ant viršaus sudėkite tuno griežinėlius. Aplink kraštus išdėliokite bulvių ketvirčius ir kiaušinį. Apšlakstykite padažu, tada sudėkite pomidorus ir dar kartą apšlakstykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos