Publikavimo data: 2025-08-18
Purios ir purios picos iš mielinės tešlos
Pica būna labai sultinga ir skani, todėl visada norisi dar.
Žingsnis 1
Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija ir patepkite aliejumi. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Žingsnis 2
Į 2 dalis padalytą tešlą sudėkite į formą.
Žingsnis 3
Naudodami kočėlą iškočiokite jį.
Žingsnis 4
Į atskirą dubenėlį sudėkite majonezą.
Žingsnis 5
Įpilkite kečupo.
Žingsnis 6
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Tešlą gausiai aptepkite paruoštu padažu.
Žingsnis 8
Supjaustykite dešrą griežinėliais.
Žingsnis 9
Tolygiai paskirstykite jį ant tešlos.
Žingsnis 10
Paprikas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 11
Tolygiai paskirstykite ant dešros.
Žingsnis 12
Pašaukite picas į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 13
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 14
Likus penkioms minutėms iki kepimo pabarstykite picos sūriu.
Kategorijos