Purus suflė su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Purus suflė su grietinėle

Burnoje tirpstantis desertas yra kreminis suflė, kurio neįtikėtiną lengvumą sukuria plakti baltymai ir grietinėlės sūris. Jie, taip pat grietinėlė ir kondensuotas pienas lemia jo skonį. Nors šis desertas kaloringas, jame yra mums naudingų maistinių medžiagų. Pavyzdžiui, grietinėlėje yra junginių, padedančių mūsų kraujagyslėms išsivalyti nuo cholesterolio, todėl retkarčiais galite palepinti save ir savo artimuosius.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Purus suflė su grietinėle Žingsnis 1
Sumaišykite želatiną su pienu. Sumaišykite grietinėlę ir sutirštintą pieną ir užkaitinkite. Užvirinkite, supilkite želatinos mišinį ir maišykite, kol ištirps.

Žingsnis 2

Purus suflė su grietinėle Žingsnis 2
Į masę sudėkite kreminį sūrį ir 10 minučių plakite mikseriu, kol masė taps puri. Supilkite masę į dubenį ir palikite šaldytuve 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos