Pušies riešutų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pušies riešutų pyragas

Erdvus biskvitas ir sodrus auksinių kedro riešutų raštas - štai koks būna pagal šį receptą paruoštas pyragas. Jis žaibiškai paruošiamas iš paprastų, nebrangių produktų, kuriuos reikia tam tikra seka sumaišyti ir siųsti į orkaitę.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
341 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Pušies riešutų pyragas Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir išplakite mikseriu. Mišinys turi būti šviesus ir vientisas. Įmaišykite ištirpintą sviestą ir pieną. Į masę dalimis suberkite miltus, sumaišytus su druska, kepimo milteliais ir vanile. Po kiekvieno įmaišymo tešlą gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pušies riešutų pyragas Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite sviestu. Ant dugno suberkite kedro riešutus, tolygiai paskleiskite juos po visą formą ir atsargiai supilkite tešlą. Tešlos neišlyginkite, palaukite, kol ji tolygiai pasiskirstys. Kepkite pyragą iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps, t. y. 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos