Putinų pyragas su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Putinų pyragas su varške

Cidonijos pyraguose skoniu primena obuolius, bet gali su jais konkuruoti, nes jų maistinė vertė, vitaminų ir makroelementų kiekis yra didesnis. Pyragui rinkitės minkštą varškę. Jis išlaiko visas naudingąsias įprastos varškės savybes. Jis gaminamas iš nugriebto karvės pieno. Kad pyragas pavyktų, įdėkite minkšto, bet ne lydyto sviesto, nuo jo priklauso tešlos struktūra. Nepersistenkite su cukrumi. Jei tešloje bus per daug cukraus, pyragai greitai "paruduos" ir sudegs.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Putinų pyragas su varške Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Į puodą supilkite 1 puodelį vandens, užvirinkite, suberkite cukranendrių cukrų, griežinėliais supjaustytus svarainius ir 1-2 citrinų skilteles. Virkite 8-10 minučių, svarainiai turi būti beveik minkšti. Išimkite dantytu šaukštu ir leiskite sirupui nutekėti.

Žingsnis 2

Putinų pyragas su varške Žingsnis 2
Toliau ruoškite tešlą. Kiaušinius ir cukrų sudėkite į dubenį ir mikseriu išplakite iki putų. Pradėkite nuo mažo greičio ir palaipsniui didinkite galią. Sudėkite sviestą ir žievelę ir toliau plakite. Tada sudėkite varškę, miltus ir kepimo miltelius ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Putinų pyragas su varške Žingsnis 3
Pradėkite kepti pyragą. Į kepimo formą sudėkite tešlą, išklokite ją ant formos ir sudėkite vaisius, šiek tiek į juos įsmeigdami tešlą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos