Publikavimo data: 2025-08-17
Putinų želė su cukrumi
Manoma, kad želė istorija prasidėjo XIX a., nes būtent tada Amerikoje buvo išrasta pirmoji sausa želatina. Po kurio laiko į želatiną nuspręsta pridėti vaisių dažiklių. Tuomet želė paklausa labai išaugo, o kartu ir jos kaina. Nuo to laiko želė gamybos technologija labai pasikeitė. Šiandien šis produktas plačiai paplitęs ir populiarus visame pasaulyje. Daugelis namų šeimininkių savarankiškai gamina šį mažai kalorijų turintį saldų desertą, kad pradžiugintų savo namiškius.
Žingsnis 1
Užpilkite svarainius vandeniu ir pastatykite ant kaitvietės. Užvirkite ir virkite 25 minutes, kol vaisiai suminkštės. Išverskite svarainius į sietelį ir palikite nusausinti.
Žingsnis 2
Į sultinį suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Virkite ant viryklės apie 40 minučių, kol temperatūra pasieks 105 laipsnius. Stebėkite sirupo tirštumą.
Kategorijos