Publikavimo data: 2024-03-31
Pyragas be kepimo
Šis nekepamo pyrago receptas yra tikras gelbėtojas. Jį lengva pagaminti. Paimkite bet kokius sausainius, aptepkite juos grietinės ir virinto sutirštinto pieno mišiniu, palaukite porą valandų, kol sustings šaldytuve, ir pyragas iš grietinės be kepimo paruoštas. Naminis tortas iš kondensuoto pieno ir sausainių gaunasi minkštas, švelnus ir sultingas. Jis lengvai pjaustomas peiliu ir puikiai išlaiko formą. Šis nesudėtingas, labai skanus ir paprastas desertas paruošiamas vos per 15 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlę. Giliame dubenyje sumaišykite grietinę ir virtą sutirštintą pieną. Abu produktai turi būti šalti, todėl prieš tai porą valandų būtinai įdėkite juos į šaldytuvą. Plakite mikseriu ne ilgiau kaip 30 sekundžių.
Žingsnis 2
Pradėkite rinkti tortą. Sausainius pamirkykite kavoje. Sausainius labai greitai pamerkite į ją, kad jie neišmirktų, ir sudėkite į paruoštą formą. Taip sutrumpinsite sausainių mirkymo laiką ir pyrago nereikės palikti šaldytuve per naktį. Užpildykite visą dugną taip, kad sausainiai gulėtų glaudžiai vienas prie kito su minimaliais tarpais.
Žingsnis 3
Įpilkite grietinėlės. Sausainius aptepkite grietinės ir kondensuoto pieno kremu. Sunaudokite maždaug trečdalį grietinėlės.
Žingsnis 4
Pakartokite sluoksnius. Vėl išdėliokite sausainius ir ant jų užtepkite kremo. Viršutinį sluoksnį taip pat patepkite kremu. Sutrupinkite keletą sausainių gabalėlių ir apibarstykite viršų gautais trupiniais bei šokolado drožlėmis. Taip paruoštą sausainių tortą 2 valandoms padėkite į šaldytuvą. Per tą laiką plutelės galutinai įsigers, o kremas sutirštės.
Kategorijos