Pyragas su braškėmis ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pyragas su braškėmis ant kefyro

Braškių kefyro pyragas yra saldus miltinis patiekalas, patiekiamas kaip desertas. Kadangi pyragas gaminamas iš kefyro su daug kiaušinių, jis būna purus, purus, su rausva plutele. Vanilinis cukrus suteikia pyragui neįprasto švelnaus skonio. O braškės pripildo pyragą saldžiarūgščio skonio.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Pyragas su braškėmis ant kefyro Žingsnis 1
Pasiruoškite gilų dubenį, kuriame bus patogu maišyti ingredientus. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską, vanilinį cukrų ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Pyragas su braškėmis ant kefyro Žingsnis 2
Įpilkite kambario temperatūros kefyro ir sodos, kruopščiai išmaišykite. Į skystą mišinį persijokite miltus, suberkite raugą ir nedideliu greičiu mikseriu išsukite tešlą. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.

Žingsnis 3

Pyragas su braškėmis ant kefyro Žingsnis 3
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, supilkite tešlą. Ant tešlos sudėkite braškes. Dėkite formą į 200 °C įkaitintą orkaitę 45-50 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos