Pyragas su braškėmis iš sluoksniuotos tešlos be raugo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pyragas su braškėmis iš sluoksniuotos tešlos be raugo

Braškių pyragas iš sluoksniuotos tešlos be mielių - skanus ir lengvai pagaminamas skanėstas. Didelis šio pyrago privalumas tas, kad jį galite gaminti bet kuriuo metų laiku, ne tik per trumpą šviežių braškių sezoną. Žiemą jam lygiai taip pat tiks ir šaldytos uogos. Receptui naudojama paruošta tešla - sluoksniuota tešla be mielių. Dėl jos pyragas gaunasi orus ir švelnus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Pyragas su braškėmis iš sluoksniuotos tešlos be raugo Žingsnis 1
Pradėkite ruošti pyragą. Ant stalo padėkite pergamentą. Padėkite ant jo tešlą stačiakampiu sluoksniu, jos neišvyniodami. Dažnai ją pabadykite šakute. Obuolius ir braškes supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Pyragas su braškėmis iš sluoksniuotos tešlos be raugo Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Ant tešlos pakaitomis eilėmis išdėliokite braškes ir obuolius. Kad kraštai būtų traškūs, 2 cm nuo kraštų suvyniokite kraštus. Įdarą apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite cukrumi bei cinamonu. Perkelkite pyragą į kepimo skardą ir 20-25 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos