Publikavimo data: 2025-08-19
Pyragas su dviejų rūšių šokoladu ir kakava
Šį gardų šokoladinį pyragą įvertins visi saldumynų mėgėjai.
Žingsnis 1
Vandens vonelėje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir 180 g sviesto.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kakavą, cukrų, miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 3
Nuimkite ištirpintą šokoladą nuo ugnies.
Žingsnis 4
Ištirpintą šokoladą sumaišykite su miltais, cukrumi, kepimo milteliais ir kakava.
Žingsnis 5
Gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Palaipsniui įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 7
Sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite su tešla.
Žingsnis 8
Kepimo formą patepkite aliejumi ir įdėkite tešlą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Žingsnis 9
Glajui paruošti sumaišykite 20 g sviesto, pienišką šokoladą ir pieną. 5 min. statykite į vandens vonelę ant silpnos ugnies.
Žingsnis 10
Leiskite paruoštam pyragui atvėsti.
Žingsnis 11
Atvėsusį pyragą užpilkite glajumi. Dėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
Kategorijos