Pyragas su garuose virtais kalamansi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pyragas su garuose virtais kalamansi

Pyragas su kalina iš mano vaikystės. Mano močiutė jį kepdavo rusiškoje krosnyje. Dabar kalina jau prinokusi, o ką man su ja daryti? Paruošiau ją muliažinėje viryklėje su cukrumi, nuspaudžiau sultis, o uogas pasiunčiau į šį pyragą. Beje, sultis galima gerti. Jos labai skanios ir sveikos.
Gaminimo laikas
225 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.18/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragas su garuose virtais kalamansi Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Tam sumaišykite visus ingredientus, prieš tai kefyre užgesinę sodą.

Žingsnis 2

Sviestą galima ištirpinti. Minkykite tešlą, kol taps vientisa. Tešla bus minkšta. Dabar palikite ją 10-15 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Pyragas su garuose virtais kalamansi Žingsnis 3
Įdaras. Kalakutieną sumaišykite su ruginiais miltais, pagal skonį įberkite cukraus.

Žingsnis 4

Padalykite tešlą į dvi nevienodas dalis. Didesnę dalį iškočiokite ir įdėkite į kepimo formą.

Žingsnis 5

Tada išdėliokite faršą. Iškočiokite antrąją tešlos dalį, uždenkite įdarą. Kad pyrago paviršius neišsipūstų, viduryje galite padaryti skylutę arba subadyti šakute.

Žingsnis 6

Pyragas su garuose virtais kalamansi Žingsnis 6
Kepkite apie valandą 200 C temperatūroje. Palikite orkaitėje, kol visiškai atvės. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos