Publikavimo data: 2024-02-04
Uogienės pyragas receptas
Vis dar galima vienu kartu suvalgyti stiklainį uogienės. Tereikia orkaitėje iškepti pyragą su uogiene ir patiekti jį kuo daugiau žmonių. Jei lentynose liko per daug praėjusių metų uogų stiklainiuose, ką tik radote jiems panaudojimo būdą. Orkaitėje iškepkite purų pyragą su uogiene ir vasaros skoniais!
Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite sviestą ir kiaušinius, pasiruoškite maišytuvą, kepimo formą ir įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sviestą su cukrumi ir druska išsukite mikseriu, tada įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Į pagrindinį mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Atskirkite trečdalį tešlos ir įdėkite į šaldiklį. Likusią tešlą iškočiokite į stačiakampio formą ir 15 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 4
Kepimo formą ištepkite sviestu, įdėkite į ją šaldytuve iškeptą tešlą, patepkite uogiene ir užtepkite šaldytą tešlą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos