Uogienės pyragas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Uogienės pyragas receptas

Vis dar galima vienu kartu suvalgyti stiklainį uogienės. Tereikia orkaitėje iškepti pyragą su uogiene ir patiekti jį kuo daugiau žmonių. Jei lentynose liko per daug praėjusių metų uogų stiklainiuose, ką tik radote jiems panaudojimo būdą. Orkaitėje iškepkite purų pyragą su uogiene ir vasaros skoniais!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
360 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
58 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uogienės pyragas receptas Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite sviestą ir kiaušinius, pasiruoškite maišytuvą, kepimo formą ir įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Uogienės pyragas receptas Žingsnis 2
Sviestą su cukrumi ir druska išsukite mikseriu, tada įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Į pagrindinį mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Uogienės pyragas receptas Žingsnis 3
Atskirkite trečdalį tešlos ir įdėkite į šaldiklį. Likusią tešlą iškočiokite į stačiakampio formą ir 15 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Uogienės pyragas receptas Žingsnis 4
Kepimo formą ištepkite sviestu, įdėkite į ją šaldytuve iškeptą tešlą, patepkite uogiene ir užtepkite šaldytą tešlą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos