Publikavimo data: 2024-03-31
Pyragas su uogiene ant kefyro
Pyragas su uogiene - lengvas, subtilus desertas, tinkantis bet kokiai progai ant jūsų stalo. Paprastas kepinys ant kefyro su saldžiu įdaru patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Pyragas bus puikus skanėstas arbatos vakarėliui, užkandžiui prie šaltų gėrimų ar aromatingos kavos. Lengvai paruošiamas, jis džiugins sodriu skoniu ir aromatu. Sotus ir maistingas patiekalas, jis gali visiškai pakeisti vieną valgį, pyragas turi daug angliavandenių ir puikiai patenkina alkio jausmą.
Žingsnis 1
Iš anksto išsirinkite pyragui skirtą uogienę, pavyzdžiui, obuolių ar slyvų uogienę. Geriausias variantas - naminė uogienė. Likusius maisto produktus patogiai paruoškite ant stalo.
Žingsnis 2
Į kiaušinius supilkite kefyrą, išmaišykite iki vientisos masės, tada suberkite miltus. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, galite naudoti mikserį, kad išvengtumėte gumuliukų. Įberkite sodos ir išmaišykite. Prieskoniams galite naudoti maltą cinamoną.
Žingsnis 3
Paruoštą kepimo formą ištepkite sviestu. Į formą supilkite gautą pagrindą. Tada sudėkite uogienę ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Pašaukite pyragą į 200 ℃ temperatūros orkaitę ir kepkite 30-35 min., kol taps auksinis.
Kategorijos