Pyragas su uogiene ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Pyragas su uogiene ant kefyro

Pyragas su uogiene - lengvas, subtilus desertas, tinkantis bet kokiai progai ant jūsų stalo. Paprastas kepinys ant kefyro su saldžiu įdaru patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Pyragas bus puikus skanėstas arbatos vakarėliui, užkandžiui prie šaltų gėrimų ar aromatingos kavos. Lengvai paruošiamas, jis džiugins sodriu skoniu ir aromatu. Sotus ir maistingas patiekalas, jis gali visiškai pakeisti vieną valgį, pyragas turi daug angliavandenių ir puikiai patenkina alkio jausmą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragas su uogiene ant kefyro Žingsnis 1
Iš anksto išsirinkite pyragui skirtą uogienę, pavyzdžiui, obuolių ar slyvų uogienę. Geriausias variantas - naminė uogienė. Likusius maisto produktus patogiai paruoškite ant stalo.

Žingsnis 2

Pyragas su uogiene ant kefyro Žingsnis 2
Į kiaušinius supilkite kefyrą, išmaišykite iki vientisos masės, tada suberkite miltus. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, galite naudoti mikserį, kad išvengtumėte gumuliukų. Įberkite sodos ir išmaišykite. Prieskoniams galite naudoti maltą cinamoną.

Žingsnis 3

Pyragas su uogiene ant kefyro Žingsnis 3
Paruoštą kepimo formą ištepkite sviestu. Į formą supilkite gautą pagrindą. Tada sudėkite uogienę ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 4

Pyragas su uogiene ant kefyro Žingsnis 4
Pašaukite pyragą į 200 ℃ temperatūros orkaitę ir kepkite 30-35 min., kol taps auksinis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos