Publikavimo data: 2024-06-09
Pyragas su varške
Paruoškite pyragą su varške ir jis taps jūsų šventinio stalo vizitine kortele. Jis gimė kaip garsiojo kokosinio saldainio perdirbinys. Kokosų kremo pyragas labai panašus į šį garsųjį desertą. Skanus pyragas su orui imituoti skirtu biskvitu ir švelniu kremu patiks visiems jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Paruoškite pyragaičius: įmuškite kiaušinius su žiupsneliu druskos, suberkite cukrų ir plakite iki putų. Supilkite miltus, kepimo miltelius, vaniliną ir riešutus ir mentele tolygiai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 40 minučių 180C temperatūroje. Biskvitą atvėsinkite ir supjaustykite į tris pyragėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite kremą: varškę lengvai suplakite mikseriu, supilkite sutirštintą pieną, atsargiai išmaišykite mikseriu nedideliu greičiu arba mentele. Sudėkite kokosus ir vanilę ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Tortą sumontuokite: pyragaičius pamirkykite sirupe arba piene, pakaitomis aptepkite kremu. Viršutinį tortą dėkite mirkyta puse žemyn, likusiu kremu aptepkite torto viršų ir šonus. Tortą iš visų pusių papuoškite kokoso drožlėmis, sudėkite "Rafaello" saldainius ir palikite šaldytuve per naktį, kad įsigertų.
Kategorijos