Publikavimo data: 2024-06-15
Pyragas su žemės riešutais ir kondensuotu pienu multicooker įrenginyje
Tortas su kondensuotu pienu patiks visiems, kurie mėgsta aromatinius desertus su grietinėle. Jį sudaro švelnus žemės riešutų kremas ir sodrus biskvitas. Taip pat vienas iš pagrindinių torto ingredientų yra virintas sutirštintas pienas. Jis suteikia karamelės poskonį ir puikiai dera su riešutais.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius, suplakite juos į gilų dubenį ir išsukite su cukrumi iki purumo. Tada supilkite augalinį aliejų, supilkite pieną ir išmaišykite plaktuvu. Tada į kiaušinių masę atsargiai supilkite miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Išmaišykite tešlą, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 2
Ištepkite keptuvės dubenį sviestu ir supilkite į jį tešlą, tolygiai paskirstydami po visą paviršių. Kepkite orkaitėje 45 minutes, kol iškeps. Išimkite keksą iš orkaitės ir palikite atvėsti ant grotelių. Biskvitą padalykite į du vienodus pyragėlius.
Žingsnis 3
Paruoškite grietinėlę. Kondensuotą pieną, žemės riešutus ir sviestą sudėkite į dubenį. Gerai išmaišykite, kol kremas taps vientisas. Paimkite pirmąjį tortą ir aptepkite jį kremu, tada dėkite antrąjį tortą ir ant viršaus užtepkite likusį kremą. Dėkite tortą valandai į šaldytuvą, kad sustingtų ir įsigertų.
Kategorijos