Pyrago salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Pyrago salotos

Švelnus ir lengvas, bet kartu gana maistingas patiekalas, tinkantis pusryčiams ar vakarienei. Ingredientai ir taip gana dietiniai, bet jei norisi, galima vartoti mažiau riebios varškės ir grietinės. Beje, kalakutienos krūtinėlėje gausu visaverčių baltymų ir naudingų aminorūgščių. Ši mėsa naudinga sergant virškinamojo trakto sutrikimais, nes normalizuoja medžiagų apykaitos procesus organizme.
Gaminimo laikas
155 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyrago salotos Žingsnis 1
Paruoškite pyragėlius. Atskirkite 5 kiaušinių baltymus ir į juos įmuškite 2 sveikus kiaušinius. Mišinį gerai išplakite, įberkite druskos ir pipirų. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite paplotėlius po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Tada leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Pyrago salotos Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite grietinę, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Atskirai smulkiai supjaustykite kalakutieną.

Žingsnis 3

Pyrago salotos Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Blynų formą patepkite varškės įdaru, sudėkite griežinėliais supjaustytą mėsą ir uždenkite salotų lapu. Tada išdėliokite likusius paplotėlius ir padarykite tą patį. Tada salotų indą 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos