Pyrago salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pyrago salotos

Sotus salotų pyragas su vištiena, grybais ir žolelėmis - tai idėja šventinei vakarienei. Švieži salierai, žalieji svogūnai, bazilikai ir čiobreliai puikiai tiks grybams. Kmynai, petražolės, krapai ir bazilikai įeina į vištienos prieskonių mišinius ir puikiai dera su grybais. Pankoliai arba salierų šaknys padės sušvelninti grybų stangrumą ir suteiks patiekalui pikantiškumo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyrago salotos Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite 2-3 minutes, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite grybus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 2

Pyrago salotos Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Įdarą sudėkite tarp plutų, kiekvieną jų patepdami majonezu. Pirmiausia dėkite vištieną ir šiek tiek žalumynų, kitą sluoksnį - grybus ir žalumynus. Kartokite, kol baigsis plutelės. Paskutinę plutą aptepkite padažu, pabarstykite sūriu ir žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos