Publikavimo data: 2024-09-17
Pyrago salotos
Sotus salotų pyragas su vištiena, grybais ir žolelėmis - tai idėja šventinei vakarienei. Švieži salierai, žalieji svogūnai, bazilikai ir čiobreliai puikiai tiks grybams. Kmynai, petražolės, krapai ir bazilikai įeina į vištienos prieskonių mišinius ir puikiai dera su grybais. Pankoliai arba salierų šaknys padės sušvelninti grybų stangrumą ir suteiks patiekalui pikantiškumo.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite svogūnus. Kepkite 2-3 minutes, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite grybus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Įdarą sudėkite tarp plutų, kiekvieną jų patepdami majonezu. Pirmiausia dėkite vištieną ir šiek tiek žalumynų, kitą sluoksnį - grybus ir žalumynus. Kartokite, kol baigsis plutelės. Paskutinę plutą aptepkite padažu, pabarstykite sūriu ir žalumynais.
Kategorijos