Publikavimo data: 2025-08-17
Pyrago salotos su krekeriais ir žuvies konservais
Norint padaryti įspūdį prie šventinio stalo, nebūtina naudotis profesionalių virėjų paslaugomis ir išleisti dideles sumas brangiems produktams įsigyti. Originalų ir skanų patiekalą, kuris patrauks dėmesį ir džiugins savo skoniu, galite paruošti iš pačių pigiausių produktų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka, užpilkite majonezu. Sumaišykite. Taip pat sumaišykite tarkuotus kiaušinių baltymus su majonezu.
Žingsnis 3
Pradėkite rinkti salotų pyragą. Dėkite krekerių sluoksnį "margučių" raštu. Ant krekerių užtepkite tolygų kiaušinių baltymų ir majonezo sluoksnį. Ant viršaus uždėkite sluoksnį krekerių.
Žingsnis 4
Ant viršaus uždėkite žuvies konservų ir majonezo sluoksnį bei pabarstykite žaliaisiais svogūnais.
Žingsnis 5
Ant žuvies konservų sluoksnio dėkite krekerį, tada ant jo užtepkite sūrio ir majonezo mišinio. Uždenkite sluoksnį krekeriais ir salotų perimetrą atsargiai aptepkite plonu majonezo sluoksniu.
Žingsnis 6
Tolygiai apibarstykite salotas tarkuotais tryniais. Paruoštą salotų pyragą trims valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad įsigertų. Uždenkite salotas kloaka - serviravimo indų dangčiu. Taip tryniai neišdžius.
Žingsnis 7
Prieš patiekdami salotas papuoškite majonezo lašais ir žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos