Publikavimo data: 2024-09-17
Pyragų salotos su pyragais
Maistingos pyrago formos salotos, kurių ingredientus galima lengvai keisti pagal savo skonį. Pavyzdžiui, skumbrės konservus galima pakeisti kita žuvimi arba vištiena, vietoj morkų - burokėliais, bulvėmis arba agurkais, o vietoj graikinių riešutų - bet kokiais kitais riešutais ar net džiovintais vaisiais. Nebūtina morkas naudoti tik žalias - galite naudoti virtas morkas.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Skumbrę sumalkite šakute. Sutarkuokite morkas, kiaušinius ir sūrį. Smulkiai sukapokite riešutus. Sumaišykite morkas ir riešutus, pasūdykite ir užpilkite majonezu.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Pirmąjį pyragą dėkite į lėkštę, patepkite majonezu ir išdėliokite skumbrę. Įdėkite antrąjį pyragą, ant kurio išdėliokite morkas su riešutais. Pyragą uždenkite trečiuoju pyragu, kurį taip pat ištepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite tarkuotų kiaušinių ir pabarstykite druska. Paskutinį, ketvirtą pyragą aptepkite majonezu ir apibarstykite sūriu.
Kategorijos