Rabarbarų pyragas multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Rabarbarų pyragas multicooker įrenginyje

Rabarbarai - šalčiui atsparus daugiametis rūgštaus skonio augalas. Jis kilęs iš Tibeto ir Kinijos. Rabarbarai pirmiausia buvo naudojami kaip vaistas. Jo šaknys buvo džiovinamos ir naudojamos kaip karščiavimą mažinanti priemonė. Rabarbarų stiebuose gausu vitaminų A, C, E, B ir karotino. Šis augalas geras tuo, kad naudingąsias savybes išlaiko ne tik žalias, bet ir termiškai apdorotas. Pavyzdžiui, kepiniuose.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.53/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rabarbarų pyragas multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į kiaušinių baltymus įberkite druskos ir plakite mikseriu iki purumo. Supilkite cukrų ir vanilę. Plakite baltymus ir cukrų, kol susidarys standžios viršūnės - apie 7 minutes. Vis dar plakant po vieną įmaišykite trynius. Tada supilkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išmaišykite mentele. Tešla turi būti pakankamai tiršta.

Žingsnis 2

Rabarbarų pyragas multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Sudėkite rabarbarų gabalėlius į tešlą ir išmaišykite. Ištepkite keptuvės dubenį sviestu. Į dubenį sudėkite tešlą, įdėkite į multicookerį ir uždarykite dangtį. Pyragą kepkite 80 minučių įjungę režimą "Kepti". Pasibaigus laikui, atidarykite dangtį ir sausu iešmeliu patikrinkite, ar pyragas paruoštas. Jei pyragas paruoštas, pradūrus iešmelį jis liks sausas. Išverskite pyragą ant lėkštės ir palikite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos