Publikavimo data: 2024-06-23
"Radomer" sūrio skrebučiai
Skrudinta duona su radomero sūriu tapo gurmanų mėgstama. Kietasis sūris gerai tirpsta ir tinka prie arbatos ar baltojo vyno. Jo išskirtinis bruožas - didelės skylutės. Veislė atsirado ne taip seniai, pirmą kartą radomeras Lenkijoje buvo pagamintas 1991 m. Riešutų skonio sūris su kartoku poskoniu ir traškia bagete nepaliks abejingų. Recepte aprašytas universalus skrebučių su šios rūšies sūriu gaminimo būdas.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į karštą sausą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant duonos užtepkite varškės sūrio, uždėkite radomero sūrio ir ant viršaus atsargiai išdėliokite alyvuogių puseles. Paruoštus skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę ir 2 min. kepkite ant silpnos ugnies, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos