"Radomer" sūrio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

"Radomer" sūrio skrebučiai

Skrudinta duona su radomero sūriu tapo gurmanų mėgstama. Kietasis sūris gerai tirpsta ir tinka prie arbatos ar baltojo vyno. Jo išskirtinis bruožas - didelės skylutės. Veislė atsirado ne taip seniai, pirmą kartą radomeras Lenkijoje buvo pagamintas 1991 m. Riešutų skonio sūris su kartoku poskoniu ir traškia bagete nepaliks abejingų. Recepte aprašytas universalus skrebučių su šios rūšies sūriu gaminimo būdas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Radomer" sūrio skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Dėkite duoną į karštą sausą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes, kol apskrus.

Žingsnis 2

"Radomer" sūrio skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant duonos užtepkite varškės sūrio, uždėkite radomero sūrio ir ant viršaus atsargiai išdėliokite alyvuogių puseles. Paruoštus skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę ir 2 min. kepkite ant silpnos ugnies, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos