Ramen su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Ramen su grybais

Ruošiant rameną su grybais, atkreipkite dėmesį į grybų pasirinkimą. Geriau naudoti džiovintus šitake arba austrių grybus. Šiitake grybuose yra daug baltymų, mažai riebalų ir daug vitaminų. Juos išsirinkti padės paprastos bendros taisyklės: galiojimo laikas ir pakuotės vientisumas. Rinkitės jaunus ir nedidelius austrių grybus, be tamsių dėmių. Jaunuose grybuose yra mineralinių druskų ir vitaminų. Dideli grybai bus ne tokie skanūs ir naudingi, be to, jie bus kieti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su grybais Žingsnis 1
Išvirkite sultinį su grybais. Sudėkite grybus į puodą, supilkite sultinį arba vandenį. Užvirinkite vandenį ir virkite grybus 15 minučių.

Žingsnis 2

Ramen su grybais Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Kai jis įkais, sudėkite morkas, svogūnus ir paprikas. Kepkite apie 5 minutes. Tada supilkite sojų padažą, suberkite imbierą. Sumažinkite kaitrą iki mažos ir troškinkite daržoves 10 minučių.

Žingsnis 3

Ramen su grybais Žingsnis 3
Išvirkite makaronus. Vadovaukitės ant makaronų pakuotės pateiktais nurodymais. Kvietiniai arba kiaušinių makaronai paprastai verdami 7-10 minučių verdančiame vandenyje. Virimo metu pagal skonį galite įpilti sojų padažo ar kitų prieskonių.

Žingsnis 4

Ramen su grybais Žingsnis 4
Išvirkite sriubos ingredientus. Į puodą su grybais sudėkite keptas daržoves ir išvirtus makaronus. Viską kartu virkite dar apie 5 minutes. Tada išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos