Publikavimo data: 2024-05-26
Ramenas su antiena
Ramen - tai daugiausia makaronai ir sultinys. Visi kiti ingredientai, įskaitant mėsą, yra tik priedai. Gaminant rameną iš anties, geriau pašalinti visus matomus riebalus, nesvarbu, ar naudojate visą antį, ar tik jos dalis. Mėsa ir taip yra pakankamai riebi, o sultinys bus tirštas. Antis turi gana specifinį skonį ir aromatą. Gamindami ją, įpilkite pakankamai vandens ir prieskonių. Visos skerdenos virimas užtruks apie 1,5 valandos, o atskirų dalių - 30-40 minučių.
Žingsnis 1
Marinuokite kiaušinius. Į gilų dubenį suberkite cukrų, sojų padažą ir maišykite, kol cukrus ištirps. Kiaušinius pamirkykite marinate 4 valandas.
Žingsnis 2
Išvirkite antį rameno sriubai. Į puodą supilkite 2-3 litrus vandens ir užvirinkite ant didelės ugnies. Į verdantį vandenį sudėkite svogūnus ir morkas, įberkite pipirų ir druskos. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir sudėkite anties mėsą. Jei naudojate visą skerdeną, antį virkite 2 valandas ant vidutinės ugnies. Jei naudojate dalis, užvirkite ir virkite 40-60 minučių, reguliariai nugriebdami nuo sultinio paviršiaus putas ir riebalus.
Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite likusius ingredientus. Kai antis išvirs, išimkite mėsą iš puodo ir supjaustykite į lėkštes. Sultinį perkoškite, įpilkite miso pastos ir raudonųjų aštriųjų pipirų. Maišykite, kol visiškai ištirps.
Žingsnis 4
Išvirkite makaronus. Užvirinkite vandenį ir sudėkite makaronus. Virkite 7 minutes arba ilgiau, atsižvelgiant į ant pakuotės rekomenduojamą laiką. Išvirusius makaronus išmeskite į sietelį ir nuplaukite šaltu vandeniu. Leiskite vandeniui nutekėti.
Žingsnis 5
Paruoškite patiekalą patiekti. Į lėkštę sudėkite makaronus, įdėkite marinuotą kiaušinį, aplink kraštus užpilkite karšto sultinio (apie 2-3 samčius) ir sudėkite mėsą.
Kategorijos