Rankovėje keptas ešerys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Rankovėje keptas ešerys

Ešerys rankovėje - viena skaniausių keptų žuvų su minimaliu kiekiu kaulų. Ešerys paruošiamas labai paprastai ir greitai, o pridėjus prieskonių jis bus labai aromatingas. Kepant baltą žuvį orkaitėje, žuvis tampa išskirtinė ir nepaprastai skani! Ešerys yra sveikas mažai kaloringas produktas, turintis daug baltymų, o dėl kepimo jis išsaugo savo naudingąsias savybes. Taip pat galite paruošti bet kokį pasirinktą garnyrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rankovėje keptas ešerys Žingsnis 1
Supjaustykite citriną apskritimais.

Žingsnis 2

Rankovėje keptas ešerys Žingsnis 2
Ešerius sudėkite į tinkamo dydžio kepimo indą. Užpilkite augaliniu aliejumi ir unagi padažu. Ant viršaus uždėkite smulkiai supjaustytų česnakų ir citrinos griežinėlių.

Žingsnis 3

Rankovėje keptas ešerys Žingsnis 3
Įkiškite formą su antgaliu į įvorę. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 4

Rankovėje keptas ešerys Žingsnis 4
Iškeptus ešerius su citrina sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos