Publikavimo data: 2024-06-23
Rankovėje keptas ešerys
Ešerys rankovėje - viena skaniausių keptų žuvų su minimaliu kiekiu kaulų. Ešerys paruošiamas labai paprastai ir greitai, o pridėjus prieskonių jis bus labai aromatingas. Kepant baltą žuvį orkaitėje, žuvis tampa išskirtinė ir nepaprastai skani! Ešerys yra sveikas mažai kaloringas produktas, turintis daug baltymų, o dėl kepimo jis išsaugo savo naudingąsias savybes. Taip pat galite paruošti bet kokį pasirinktą garnyrą.
Žingsnis 1
Supjaustykite citriną apskritimais.
Žingsnis 2
Ešerius sudėkite į tinkamo dydžio kepimo indą. Užpilkite augaliniu aliejumi ir unagi padažu. Ant viršaus uždėkite smulkiai supjaustytų česnakų ir citrinos griežinėlių.
Žingsnis 3
Įkiškite formą su antgaliu į įvorę. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 4
Iškeptus ešerius su citrina sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos