Rankovėje kepti lašišos gabaliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rankovėje kepti lašišos gabaliukai

Lengvas ir sveikas patiekalas užkandžiams arba tiems, kurie saugo savo figūrą. Tokiai žuviai paruošti neužtruksite daug laiko, o rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius. Visi esame įpratę kepti vištieną ar kitą mėsą rankovėje, bet ar kada nors bandėte žuvį? Dėl šio metodo žuvis išsaugo visas naudingąsias savybes, o kartu tampa labai minkšta ir, svarbiausia, neišsausėja. Toks patiekalas lengvai gali tapti visaverčiu užkandžiu ant jūsų šventinio stalo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rankovėje kepti lašišos gabaliukai Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais, apšlakstykite citrinos sultimis. Tada pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite aliejumi. Palikite marinuotis 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Rankovėje kepti lašišos gabaliukai Žingsnis 2
Tada įdėkite lašišą į kepimo maišelį. Sandariai užriškite maišelio kraštus ir perkelkite į kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pašaukite lašišą į orkaitę.

Žingsnis 3

Rankovėje kepti lašišos gabaliukai Žingsnis 3
Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Priklausomai nuo orkaitės, kepkite apie 20-30 minučių. Jei mėgstate traškią plutelę, išimkite patiekalą iš kepimo maišelio, įdėkite į formą ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 4

Rankovėje kepti lašišos gabaliukai Žingsnis 4
Gražiai išdėliokite lašišą lėkštėje ir patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos