Publikavimo data: 2024-06-15
Rankovėje kepti lašišos gabaliukai
Lengvas ir sveikas patiekalas užkandžiams arba tiems, kurie saugo savo figūrą. Tokiai žuviai paruošti neužtruksite daug laiko, o rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius. Visi esame įpratę kepti vištieną ar kitą mėsą rankovėje, bet ar kada nors bandėte žuvį? Dėl šio metodo žuvis išsaugo visas naudingąsias savybes, o kartu tampa labai minkšta ir, svarbiausia, neišsausėja. Toks patiekalas lengvai gali tapti visaverčiu užkandžiu ant jūsų šventinio stalo.
Žingsnis 1
Lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais, apšlakstykite citrinos sultimis. Tada pabarstykite prieskoniais ir apšlakstykite aliejumi. Palikite marinuotis 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Tada įdėkite lašišą į kepimo maišelį. Sandariai užriškite maišelio kraštus ir perkelkite į kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pašaukite lašišą į orkaitę.
Žingsnis 3
Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Priklausomai nuo orkaitės, kepkite apie 20-30 minučių. Jei mėgstate traškią plutelę, išimkite patiekalą iš kepimo maišelio, įdėkite į formą ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 4
Gražiai išdėliokite lašišą lėkštėje ir patiekite karštą.
Kategorijos