Raudona žuvis po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Raudona žuvis po kailiu

Tai ne tik puikus silkės pakaitalas po kailiu, bet ir neįtikėtinai sveikas bei skanus patiekalas. Jis taps nuolatiniu jūsų stalo svečiu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Raudona žuvis po kailiu Žingsnis 1
Ant formos dugno pradėkite sluoksniuoti vieną ingredientą po kito. Nepamirškite kiekvieno sluoksnio ištepti graikišku jogurtu. Pirmiausia sudėkite smulkiai supjaustytą žuvį. Tada šviežią agurką.

Žingsnis 2

Raudona žuvis po kailiu Žingsnis 2
Formos perimetrą apjuoskite norio lakštais. Tada sudėkite raudonąjį svogūną, po to - virtas tarkuotas morkas.

Žingsnis 3

Raudona žuvis po kailiu Žingsnis 3
Paskutinis sluoksnis - tarkuoti burokėliai. Aptepkite termostatiniu jogurtu ir palikite pastovėti per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos