Raudona žuvis su grietinėlės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Raudona žuvis su grietinėlės padažu

Raudona žuvis yra labai skani ir sveika. Daugelis gydytojų ir mitybos specialistų rekomenduoja šį produktą valgyti kuo dažniau. Kadangi joje gausu naudingų medžiagų ir vitaminų. Gamindami raudonąją žuvį su grietinėlės padažu, gausite ne tik vitaminų porciją, bet ir neįtikėtiną gastronominį malonumą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudona žuvis su grietinėlės padažu Žingsnis 1
Pirmiausia žuvį nuplaukite, nusausinkite šluoste. Žuvį pasūdykite pagal skonį ir palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Raudona žuvis su grietinėlės padažu Žingsnis 2
Grietinėlės padažui sumaišykite grietinėlę, garstyčias ir citrinos sultis. Lašišos kepsnius arba filė sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus užpilkite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos