Publikavimo data: 2024-06-09
Raudona žuvis su grietinėlės padažu
Raudona žuvis yra labai skani ir sveika. Daugelis gydytojų ir mitybos specialistų rekomenduoja šį produktą valgyti kuo dažniau. Kadangi joje gausu naudingų medžiagų ir vitaminų. Gamindami raudonąją žuvį su grietinėlės padažu, gausite ne tik vitaminų porciją, bet ir neįtikėtiną gastronominį malonumą.
Žingsnis 1
Pirmiausia žuvį nuplaukite, nusausinkite šluoste. Žuvį pasūdykite pagal skonį ir palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Grietinėlės padažui sumaišykite grietinėlę, garstyčias ir citrinos sultis. Lašišos kepsnius arba filė sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus užpilkite padažą.
Kategorijos