Raudona žuvis volovane pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Raudona žuvis volovane

Užkandis iš lengvo vol-au-vents su maskarpone ir raudona žuvimi pasižymi švelniu poskoniu ir subtiliu skoniu. Raudonojoje žuvyje yra omega-3 ir riebalų rūgščių, o maskarponėje - vitaminų ir kalcio. Vienas iš patiekalo privalumų - greitas paruošimas. Voveraitės su raudonąja žuvimi vienodai tiks ir prie arbatos, ir prie šampano. Raudonąją žuvį pakankamai paprasta marinuoti namuose - filė griežinėlius pabarstykite druska ir cukrumi ir palikite kambario temperatūroje, kol pasieksite norimą sūrumo laipsnį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudona žuvis volovane Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Iškočiokite maždaug 2 cm storio tešlą. Naudodami apvalią formą, tešloje padarykite 8 skylutes. Tada paimkite didesnę apvalią formą ir padarykite dar 8 skylutes. Pirmuosius gabalėlius sudėkite ant kepimo skardos, patepkite kiaušiniu ir ant viršaus uždėkite tešlos žiedus, lengvai prispausdami. Kepkite vol-au-vents 15 minučių.

Žingsnis 2

Raudona žuvis volovane Žingsnis 2
Paruoškite raudonosios žuvies vol-au-vents. Sumaišykite maskarponę su smulkintomis petražolėmis. Į kiekvieną volavaną dėkite po 1 šaukštelį sūrio ir žuvies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos