Publikavimo data: 2024-06-23
Raudona žuvis volovane
Užkandis iš lengvo vol-au-vents su maskarpone ir raudona žuvimi pasižymi švelniu poskoniu ir subtiliu skoniu. Raudonojoje žuvyje yra omega-3 ir riebalų rūgščių, o maskarponėje - vitaminų ir kalcio. Vienas iš patiekalo privalumų - greitas paruošimas. Voveraitės su raudonąja žuvimi vienodai tiks ir prie arbatos, ir prie šampano. Raudonąją žuvį pakankamai paprasta marinuoti namuose - filė griežinėlius pabarstykite druska ir cukrumi ir palikite kambario temperatūroje, kol pasieksite norimą sūrumo laipsnį.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Iškočiokite maždaug 2 cm storio tešlą. Naudodami apvalią formą, tešloje padarykite 8 skylutes. Tada paimkite didesnę apvalią formą ir padarykite dar 8 skylutes. Pirmuosius gabalėlius sudėkite ant kepimo skardos, patepkite kiaušiniu ir ant viršaus uždėkite tešlos žiedus, lengvai prispausdami. Kepkite vol-au-vents 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite raudonosios žuvies vol-au-vents. Sumaišykite maskarponę su smulkintomis petražolėmis. Į kiekvieną volavaną dėkite po 1 šaukštelį sūrio ir žuvies.
Kategorijos