Raudonaisiais ikrais įdarytos statinės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Raudonaisiais ikrais įdarytos statinės

Įdaryti kibinai su raudonaisiais ikrais yra elegantiškiausias, šventiškiausias ir ne tik skanus, bet ir delikatesinis patiekalas. Jis papuoš bet kokią šventę ir nepaliks abejingų. Ant viršaus - traški, trapi sluoksniuota tešla, o viduje - nepakartojamo pieno ir grietinėlės skonio varškės įdaras. Virti kiaušiniai, ryškaus, sultingo ananasų skonio. Šio kulinarinio šedevro karūna - nuostabūs raudonieji ikrai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Raudonaisiais ikrais įdarytos statinės Žingsnis 1
Lengvai pabarstykite stalą miltais ir sudėkite ant jo atšildytą sluoksniuotą tešlą. Iškirpkite apskritimus neiškočiodami tešlos. Dabar degtinės dangteliu išpjaukite pusės apskritimų centrą. Lėtai ištraukite centrus ir turėsite žiedus.

Žingsnis 2

Raudonaisiais ikrais įdarytos statinės Žingsnis 2
Visus gabalėlius subadykite šakute, kad tešla gerai ir tolygiai pakiltų. Nedideliame dubenėlyje šakute įmuškite kiaušinį. Ant paruoštos kepimo skardos su pergamentiniu popieriumi dėkite tešlos apskritimus, patepkite juos kiaušiniu, tada ant viršaus dėkite žiedus ir patepkite kiaušiniu.

Žingsnis 3

Raudonaisiais ikrais įdarytos statinės Žingsnis 3
Įdėkite kepimo skardą į iki 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite kebabus 15-20 minučių. Tada atidėkite į šalį, kad visiškai atvėstų. Kebabų vidurį paspauskite arba suplėšykite. Dabar paruoškite įdarą: varškę sudėkite į nedidelį dubenėlį, ananasus supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenėlį, gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Raudonaisiais ikrais įdarytos statinės Žingsnis 4
Į "statinių" vidurį sudėkite mišinį ir šaukšteliu atsargiai suformuokite raudonųjų ikrų lapelius. Indą uždenkite maistine plėvele ir laikykite šaldytuve, kol patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos