Publikavimo data: 2024-06-22
Raudonasis karalius pyragas
Šį receptą perdirbau iš raudonojo aksominio pyrago, bet pridėjau savo gardų prieskonį - aviečių konfitą.
Žingsnis 1
Kiaušinius, kefyrą, augalinį aliejų, cukrų sumaišykite mikseriu.
Žingsnis 2
Persijokite miltus ir kepimo miltelius ir suberkite į kiaušinių masę.
Žingsnis 3
Išmaišykite ir įpilkite dažiklių.
Žingsnis 4
Biskvitą kepkite orkaitėje 18 cm formelėje 160 laipsnių temperatūroje 40-50 minučių.
Žingsnis 5
Atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Įdarui: avietes ir cukrų pašildykite puode, suberkite šaltame vandenyje ištirpintą krakmolą, užvirinkite, atvėsinkite.
Žingsnis 7
Kremui varškę, grietinėlę ir cukraus pudrą plakite vidutiniu greičiu.
Žingsnis 8
Surinkite pyragą.
Kategorijos