Publikavimo data: 2024-06-09
Raudonasis tulpių pyragas
Ar artėja jūsų gimtadienis? Tada jums reikia "Raudonųjų tulpių" torto. Minkšti, erdvūs ir švelnūs pyragaičiai daro šį tortą labai skanų. Kremas, kurio pagrindą sudaro grietinėlės sūris, sviestas ir cukraus pudra, yra tiesiog skanus. O kai paragausite bent gabalėlį šio kulinarinio šedevro, jis nepaliks abejingų. Tačiau šio torto išskirtinumas - neįprasta raudona torto spalva. Dėl to jis tampa ryškus ir išskirtinis kitų desertų fone.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, druską, cukrų, kakavą ir sodą. Į kitą dubenį supilkite šiek tiek kefyro, suberkite maistinius dažus ir gerai išmaišykite. Paimkite trečią dubenį ir jame sumaišykite likusį kefyrą, kiaušinius ir augalinį aliejų. Mišinį gerai išplakite mikseriu, supilkite kefyrą su dažikliais, sumaišytus sausus ingredientus ir vaniliną. Viską gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą per pusę ir supilkite ją į dvi kepimo formas. Dėkite juos į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite, tikrinkite dantų krapštuku arba mediniu iešmeliu.
Žingsnis 3
Atvėsinkite pyragėlius ir perpjaukite juos išilgai į dvi ar tris lygias dalis. Tada paruoškite kremą. Į minkštą sviestą suberkite cukraus pudrą ir kreminį sūrį ir gerai išsukite. Formuokite tortą: dėdami vieną ant kito, kiekvieną plutą aptepkite kremu, pabaigoje nepamirškite aptepti torto šonų ratu.
Kategorijos