Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, druską, cukrų, kakavą ir sodą. Į kitą dubenį supilkite šiek tiek kefyro, suberkite maistinius dažus ir gerai išmaišykite. Paimkite trečią dubenį ir jame sumaišykite likusį kefyrą, kiaušinius ir augalinį aliejų. Mišinį gerai išplakite mikseriu, supilkite kefyrą su dažikliais, sumaišytus sausus ingredientus ir vaniliną. Viską gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 3
Atvėsinkite pyragėlius ir perpjaukite juos išilgai į dvi ar tris lygias dalis. Tada paruoškite kremą. Į minkštą sviestą suberkite cukraus pudrą ir kreminį sūrį ir gerai išsukite. Formuokite tortą: dėdami vieną ant kito, kiekvieną plutą aptepkite kremu, pabaigoje nepamirškite aptepti torto šonų ratu.