Raudonasis zefyras orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Raudonasis zefyras orkaitėje

Toks saldumynas kaip keptas zefyras jau seniai žinomas JAV. Mes dar tik pradedame su juo susipažinti, tačiau, atsižvelgiant į malonų šio deserto skonį, jis turi visas galimybes tapti vienu populiariausių saldumynų ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Juolab kad šiame recepte naudojamas šokoladas - neišvengiamas zefyrų palydovas. Jų tandemas sukuria skonio sprogimą, o jis patrauklus tuo, kad jį lengva paruošti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
395 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
72 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Raudonasis zefyras orkaitėje Žingsnis 1
Šokoladą sulaužykite mažomis plytelėmis ir tolygiai eilėmis sudėkite į formą. Ant kiekvienos plytelės uždėkite po zefyrą.

Žingsnis 2

Raudonasis zefyras orkaitėje Žingsnis 2
Nustatykite 200 laipsnių orkaitės temperatūrą ir pašaukite desertą į ją. Kepkite saldumyną 10-15 minučių. Išimkite iš orkaitės, kai zefyrai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos