Publikavimo data: 2024-05-25
Raudonasis zefyras orkaitėje
Toks saldumynas kaip keptas zefyras jau seniai žinomas JAV. Mes dar tik pradedame su juo susipažinti, tačiau, atsižvelgiant į malonų šio deserto skonį, jis turi visas galimybes tapti vienu populiariausių saldumynų ne tik vaikams, bet ir suaugusiesiems. Juolab kad šiame recepte naudojamas šokoladas - neišvengiamas zefyrų palydovas. Jų tandemas sukuria skonio sprogimą, o jis patrauklus tuo, kad jį lengva paruošti.
Žingsnis 1
Šokoladą sulaužykite mažomis plytelėmis ir tolygiai eilėmis sudėkite į formą. Ant kiekvienos plytelės uždėkite po zefyrą.
Žingsnis 2
Nustatykite 200 laipsnių orkaitės temperatūrą ir pašaukite desertą į ją. Kepkite saldumyną 10-15 minučių. Išimkite iš orkaitės, kai zefyrai paruduos.
Kategorijos