Publikavimo data: 2025-08-19
Raudoni aksominiai keksiukai.
Raudonas aksominis sausainis pagrįstai laikomas romantiško vakaro simboliu. Tai neįtikėtinai drėgnas, purus, su kakavos prieskoniu pyragas. Paruoškite sėkmingą garsiojo pyrago versiją kapeikų pavidalu. Dėl įspūdingos išvaizdos, nepamirštamo skonio ir paprasto paruošimo šie keksiukai taps jūsų desertų favoritais.
Žingsnis 1
Viename dubenyje sumaišykite sausus ingredientus (miltus, kakavą, kepimo miltelius). Kitame dubenyje sumaišykite skystus ingredientus (kefyrą, kiaušinius, augalinį aliejų).
Žingsnis 2
Į skystą mišinį įpilkite raudonųjų dažiklių ir išplakite mišinį mikseriu. Keliais etapais sudėkite sausus ingredientus ir švelniai išmaišykite tešlą silikonine mentele.
Žingsnis 3
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir paskleiskite ją į formeles, pripildydami jas iki ⅔. Dėkite formeles į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 4
Kremui dubenyje sumaišykite kambario temperatūros sviestą, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Mišinį plakite vidutiniu greičiu, kol sviestas taps baltas ir padidės jo tūris. Tada sudėkite kreminį sūrį ir toliau plakite mikseriu, sumažinę greitį iki mažo. Kai ingredientai susimaišys, perpilkite kremą į konditerinį maišelį su antgaliu. Ant atvėsusių keksiukų užtepkite kremo kepurėlių.
Kategorijos