Publikavimo data: 2024-06-22
Raudoni Vienos sausainiai
"Rumy Vienna" sausainiai - tai receptas, kurį galima paruošti, kai norisi ko nors skanaus prie arbatos, o į parduotuvę eiti tingisi. Kreminis sviestas su cukrumi ir tryniais sukurs aromatingą sausainių pagrindą. Juos galima paruošti kaip desertą šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje supjaustykite sviestą mažais kubeliais. Sumaišykite jį su tryniais ir cukrumi. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir išminkykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Visą tešlą padalykite į 2 dalis, vieną didesnę, ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 4
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir paskleiskite didesnį tešlos gabalą po visą skardą. Ant tešlos viršaus užtepkite uogienės. Mažesnį tešlos gabalėlį sutarkuokite stambia tarka ir užbarstykite ant uogienės. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos