Raudoni Vienos sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Raudoni Vienos sausainiai

"Rumy Vienna" sausainiai - tai receptas, kurį galima paruošti, kai norisi ko nors skanaus prie arbatos, o į parduotuvę eiti tingisi. Kreminis sviestas su cukrumi ir tryniais sukurs aromatingą sausainių pagrindą. Juos galima paruošti kaip desertą šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
380 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
58 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudoni Vienos sausainiai Žingsnis 1
Giliame dubenyje supjaustykite sviestą mažais kubeliais. Sumaišykite jį su tryniais ir cukrumi. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Raudoni Vienos sausainiai Žingsnis 2
Suberkite miltus ir išminkykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Raudoni Vienos sausainiai Žingsnis 3
Visą tešlą padalykite į 2 dalis, vieną didesnę, ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Raudoni Vienos sausainiai Žingsnis 4
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir paskleiskite didesnį tešlos gabalą po visą skardą. Ant tešlos viršaus užtepkite uogienės. Mažesnį tešlos gabalėlį sutarkuokite stambia tarka ir užbarstykite ant uogienės. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos