Raudonos žuvies sūdymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Raudonos žuvies sūdymas

Turbūt nė viena šventinė puota neapsieina be žuvies gabalėlių. Žuvis yra ne tik skanus, bet ir labai sveikas produktas. Sumuštiniai ar kanapės su sūria raudona žuvimi bus skani jūsų šventės puošmena. Tokią žuvį lengva paruošti. Vaivorykštinis upėtakis, rausvoji lašiša, kuoja, keta, sidabrinė lašiša, karšis.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonos žuvies sūdymas Žingsnis 1
Vienam kilogramui žuvies reikia 2,5 valgomojo šaukšto rupios druskos ir 1 valgomojo šaukšto cukraus. Sumaišykite druską ir cukrų. Į indo, kuriame bus sūdoma žuvis, dugną supilkite maždaug trečdalį druskos mišinio, pusę pipirų, pusę kadagio ir vieną lauro lapą (suplėšykite jį į kelias dalis). Įdėkite žuvį, ant viršaus paskleiskite likusį mišinį, pipirus, lauro lapą ir kadagį. Padėkite indą su žuvimi į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos