Publikavimo data: 2024-06-08
Raudonos žuvies sūdymas
Turbūt nė viena šventinė puota neapsieina be žuvies gabalėlių. Žuvis yra ne tik skanus, bet ir labai sveikas produktas. Sumuštiniai ar kanapės su sūria raudona žuvimi bus skani jūsų šventės puošmena. Tokią žuvį lengva paruošti. Vaivorykštinis upėtakis, rausvoji lašiša, kuoja, keta, sidabrinė lašiša, karšis.
Žingsnis 1
Vienam kilogramui žuvies reikia 2,5 valgomojo šaukšto rupios druskos ir 1 valgomojo šaukšto cukraus. Sumaišykite druską ir cukrų. Į indo, kuriame bus sūdoma žuvis, dugną supilkite maždaug trečdalį druskos mišinio, pusę pipirų, pusę kadagio ir vieną lauro lapą (suplėšykite jį į kelias dalis). Įdėkite žuvį, ant viršaus paskleiskite likusį mišinį, pipirus, lauro lapą ir kadagį. Padėkite indą su žuvimi į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos