Publikavimo data: 2024-09-14
Raudonųjų serbentų želė be virimo
Naminiai desertai yra puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems patiekalams. Naminės uogienės ir džemai turi daugiau vitaminų, kurių mūsų organizmui reikia žiemą. Šiam patiekalui paruošti reikia tik kelių ingredientų, želė yra ryški, jei norisi, ją galima papuošti šviežiomis uogomis ir plakta grietinėle. Želė yra neįprastas desertas ant šventinio stalo, be to, ji labai naudinga. Jei norite nustebinti savo svečius, būtinai pabandykite pagaminti šį patiekalą!
Žingsnis 1
Švelniai sutrinkite uogas šaukštu. Smulkinimui galite naudoti trintuvą. Gautą mišinį perkoškite per sietelį. Įberkite trečdalį cukraus ir gerai išmaišykite. Tada įberkite dar vieną dalį cukraus ir vėl kruopščiai išmaišykite. Cukrų pilkite dalimis, nuolat maišydami. Palikite patiekalą 15 minučių kambario temperatūroje. Uogų sultys turėtų visiškai ištirpinti cukrų. Perpilkite į stiklainį ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos