Publikavimo data: 2024-09-14
Raudonųjų serbentų želė žiemai
Namuose pagamintos uogienės ir džemai yra puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems patiekalams žiemą. Naminės uogienės ir džemai turi daugiau vitaminų, kurių mūsų organizmui reikia žiemą. Serbentų kisielius paruošiamas labai greitai, o jo skonis neįtikėtinai švelnus, su pikantiška rūgštele. Tokia želė puikiai dera su karšta arbata ir naminiais kepiniais, ypač patiks toks patiekalas šaltuoju metų laiku, sukurs jaukią malonios arbatos vakarėlio namuose atmosferą.
Žingsnis 1
Apibarstykite serbentų uogas cukrumi ir palikite 15 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Tada mišinį užkaiskite ant ugnies. Mišiniui pradėjus šilti ir virti, sumaišykite pektiną su 4 valgomaisiais šaukštais cukraus ir plona srovele įmaišykite į cukraus ir uogų mišinį.
Žingsnis 3
Virkite želė apie 15 minučių, nuolat nugriebdami putas.
Kategorijos