Raudonųjų serbentų želė žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Raudonųjų serbentų želė žiemai

Namuose pagamintos uogienės ir džemai yra puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems patiekalams žiemą. Naminės uogienės ir džemai turi daugiau vitaminų, kurių mūsų organizmui reikia žiemą. Serbentų kisielius paruošiamas labai greitai, o jo skonis neįtikėtinai švelnus, su pikantiška rūgštele. Tokia želė puikiai dera su karšta arbata ir naminiais kepiniais, ypač patiks toks patiekalas šaltuoju metų laiku, sukurs jaukią malonios arbatos vakarėlio namuose atmosferą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
204 kcal.
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų želė žiemai Žingsnis 1
Apibarstykite serbentų uogas cukrumi ir palikite 15 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų želė žiemai Žingsnis 2
Tada mišinį užkaiskite ant ugnies. Mišiniui pradėjus šilti ir virti, sumaišykite pektiną su 4 valgomaisiais šaukštais cukraus ir plona srovele įmaišykite į cukraus ir uogų mišinį.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų želė žiemai Žingsnis 3
Virkite želė apie 15 minučių, nuolat nugriebdami putas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos