Publikavimo data: 2024-06-22
Rauginti kopūstai "senelio būdu"
Puikus raugintų kopūstų receptas, kuris visada pavyksta.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite daržoves.
Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 4
Į emaliuotos keptuvės dugną sudėkite kopūstų lapus.
Žingsnis 5
Tada sudėkite smulkintas daržoves.
Žingsnis 6
Viską gerai išminkykite, kol išsiskirs sultys.
Žingsnis 7
Suberkite druską ir cukrų ir dar kartą išminkykite.
Žingsnis 8
Sutankinkite ir uždėkite svorį.
Žingsnis 9
Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 48 valandoms.
Žingsnis 10
Praėjus 48 valandoms, kopūstus kasdien pabadykite mediniu iešmeliu arba mentele.
Žingsnis 11
Kopūstus rauginkite 5 dienas, po to išpilstykite į stiklainius ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos