Rauginti kopūstai "senelio būdu" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rauginti kopūstai "senelio būdu"

Puikus raugintų kopūstų receptas, kuris visada pavyksta.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruopščiai nuplaukite daržoves.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.

Žingsnis 4

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 4
Į emaliuotos keptuvės dugną sudėkite kopūstų lapus.

Žingsnis 5

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 5
Tada sudėkite smulkintas daržoves.

Žingsnis 6

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 6
Viską gerai išminkykite, kol išsiskirs sultys.

Žingsnis 7

Suberkite druską ir cukrų ir dar kartą išminkykite.

Žingsnis 8

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 8
Sutankinkite ir uždėkite svorį.

Žingsnis 9

Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 48 valandoms.

Žingsnis 10

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 10
Praėjus 48 valandoms, kopūstus kasdien pabadykite mediniu iešmeliu arba mentele.

Žingsnis 11

Kopūstus rauginkite 5 dienas, po to išpilstykite į stiklainius ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos