Rauginti kopūstai "senelio būdu" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rauginti kopūstai "senelio būdu"

Puikus raugintų kopūstų receptas, kuris visada pavyksta.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kruopščiai nuplaukite daržoves.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.

Žingsnis 4

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 4
Į emaliuotos keptuvės dugną sudėkite kopūstų lapus.

Žingsnis 5

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 5
Tada sudėkite smulkintas daržoves.

Žingsnis 6

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 6
Viską gerai išminkykite, kol išsiskirs sultys.

Žingsnis 7

Suberkite druską ir cukrų ir dar kartą išminkykite.

Žingsnis 8

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 8
Sutankinkite ir uždėkite svorį.

Žingsnis 9

Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 48 valandoms.

Žingsnis 10

Rauginti kopūstai "senelio būdu" Žingsnis 10
Praėjus 48 valandoms, kopūstus kasdien pabadykite mediniu iešmeliu arba mentele.

Žingsnis 11

Kopūstus rauginkite 5 dienas, po to išpilstykite į stiklainius ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos