Rauginti kopūstai slėginiame puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rauginti kopūstai slėginiame puode

Kiselą slėginėje viryklėje lengva paruošti, jis labai skanus ir sveikas. Pagrindinis slėginės viryklės ir puodo skirtumas - sandarus dangtis. Susidarę garai neišeina, todėl patiekalas greičiau išverda. Rūgpienį galite gaminti su šaldytomis arba šviežiomis avietėmis, taip pat kitomis uogomis ir vaisiais. Šaldytas uogas reikia atšildyti įdedant jas į durtuvą ir surinkti lašančias sultis. Jose galima ištirpinti krakmolą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
52 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai slėginiame puode Žingsnis 1
Paruoškite grietinės pagrindą. Į greitpuodį sudėkite aviečių tyrę, suberkite cukrų ir užpilkite vandeniu. Nustatykite rankinį režimą (slėgis 3) ir virkite 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai slėginiame puode Žingsnis 2
Išvirkite grietinę. Supilkite krakmolą į išvirusį pagrindą ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Putas virkite, kol užvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, serbentų sezonas, maistas vaikams, kisielius, be įprastų alergenų, receptų knyga, krakmolingas kisielius, kisielius su uogomis

Kategorijos