Publikavimo data: 2025-08-17
Rauginti kopūstai su šakutėmis
Rauginti kopūstai yra ne tik skanus, bet ir labai vertingas produktas. Mitybos specialistai mano, kad rauginti kopūstai yra tikras vitaminų sandėlis.
Žingsnis 1
Morkas nuplaukite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Kopūstą supjaustykite į 4 dalis.
Žingsnis 3
Viską sudėkite į 30 litrų talpos baką.
Žingsnis 4
Į šaltą vandenį įpilkite 2 puodelius druskos ir 0,5 puodelio cukraus, maišykite, kol ištirps.
Žingsnis 5
Užpilkite kopūstus sūrymu ir palenkite. Kopūstai turėtų stovėti šilumoje 3 dienas, o paskui padėti į šaltį. Po 6-8 dienų kopūstus galima valgyti. Laikykite šaltai.
Kategorijos