Rauginti kopūstai su šakutėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rauginti kopūstai su šakutėmis

Rauginti kopūstai yra ne tik skanus, bet ir labai vertingas produktas. Mitybos specialistai mano, kad rauginti kopūstai yra tikras vitaminų sandėlis.
Gaminimo laikas
14400 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
15 kcal.
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su šakutėmis Žingsnis 1
Morkas nuplaukite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su šakutėmis Žingsnis 2
Kopūstą supjaustykite į 4 dalis.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai su šakutėmis Žingsnis 3
Viską sudėkite į 30 litrų talpos baką.

Žingsnis 4

Rauginti kopūstai su šakutėmis Žingsnis 4
Į šaltą vandenį įpilkite 2 puodelius druskos ir 0,5 puodelio cukraus, maišykite, kol ištirps.

Žingsnis 5

Rauginti kopūstai su šakutėmis Žingsnis 5
Užpilkite kopūstus sūrymu ir palenkite. Kopūstai turėtų stovėti šilumoje 3 dienas, o paskui padėti į šaltį. Po 6-8 dienų kopūstus galima valgyti. Laikykite šaltai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos