Rauginti kopūstai vegetarams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rauginti kopūstai vegetarams

Į nurodytą laiką neįskaičiuotas rauginimo laikas (3-5 dienos). Tinka veganams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai vegetarams Žingsnis 1
Pašalinkite pažeistus kopūstų lapus, nulupkite morkas.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai vegetarams Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstą (be šerdies) ir sutarkuokite morkas. Sudėkite kopūstus ir morkas į dubenį ir pabarstykite druska.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai vegetarams Žingsnis 3
Visą mišinį sumaišykite ir trinkite rankomis arba plaktuvu, kad išsiskirtų sultys. Sutrinkite, uždenkite lėkšte ir uždenkite dangčiu. Dabar prasidės rūgimo procesas. Po 2-3 dienų reikia pašalinti susidariusias putas, išimti lenktinį ir medine lazdele pradurti kopūstą iki viso aukščio, kad išsiskirtų dujos, maždaug po 2 valandų uždėti lenktinį. Kopūstai rauginami 3-5 dienas, priklausomai nuo kambario temperatūros. Paruoštus raugintus kopūstus laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos