Publikavimo data: 2024-06-23
Raugintų kopūstų skrebučiai
Istorikai mano, kad raugintus kopūstus išrado kinai III a. pr. m. e. Tačiau jie raugino Pekino, o ne baltuosius kopūstus. Vėliau kopūstai tapo vienu pagrindinių vokiečių nacionalinės virtuvės patiekalų. Dabar šis patiekalas populiarus daugelyje šalių. Skrudintos duonos su raugintais kopūstais skonis pasirodo esąs sodrus. Tokį sumuštinį galima drąsiai laikyti sveikais pusryčiais ar užkandžiu. Raugintuose kopūstuose yra pieno rūgšties, kuri padeda išsaugoti naudingąsias bakterijas žarnyne.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes pakepinkite askaloninius česnakus. Sudėkite tarkuotus obuolius, baltąją žaliojo svogūno dalį, virkite, kol išgaruos skystis, 6-8 min. Sudėkite kopūstus, išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Paruoškite majonezo padažą. Sumaišykite susmulkintas žaliųjų svogūnų plunksneles su majonezu ir kaparėliais ir gerai išmaišykite. Sudėkite į keptuvę su kopūstų įdaru, išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Keptuvėje paskrudinkite duonos riekes. Duoną patepkite sviestu, sudėkite ant jos sūrio ir kumpio griežinėlius. Ant viršaus užtepkite raugintų kopūstų įdaro.
Kategorijos