Raugintų kopūstų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Raugintų kopūstų skrebučiai

Istorikai mano, kad raugintus kopūstus išrado kinai III a. pr. m. e. Tačiau jie raugino Pekino, o ne baltuosius kopūstus. Vėliau kopūstai tapo vienu pagrindinių vokiečių nacionalinės virtuvės patiekalų. Dabar šis patiekalas populiarus daugelyje šalių. Skrudintos duonos su raugintais kopūstais skonis pasirodo esąs sodrus. Tokį sumuštinį galima drąsiai laikyti sveikais pusryčiais ar užkandžiu. Raugintuose kopūstuose yra pieno rūgšties, kuri padeda išsaugoti naudingąsias bakterijas žarnyne.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes pakepinkite askaloninius česnakus. Sudėkite tarkuotus obuolius, baltąją žaliojo svogūno dalį, virkite, kol išgaruos skystis, 6-8 min. Sudėkite kopūstus, išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite majonezo padažą. Sumaišykite susmulkintas žaliųjų svogūnų plunksneles su majonezu ir kaparėliais ir gerai išmaišykite. Sudėkite į keptuvę su kopūstų įdaru, išmaišykite.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų skrebučiai Žingsnis 3
Sudėkite skrebučius. Keptuvėje paskrudinkite duonos riekes. Duoną patepkite sviestu, sudėkite ant jos sūrio ir kumpio griežinėlius. Ant viršaus užtepkite raugintų kopūstų įdaro.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos