Publikavimo data: 2025-08-19
Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya"
Jei žuvį visada gardindavote tik citrina, pabandykite paįvairinti skonį apelsinais. Nustebsite, kaip skanu. Šiuo receptu pasidalijo mano giminaičiai iš Vladivostoko, o jie puikiai žino, kaip gardinti žuvį.
Žingsnis 1
Nuplaukite citriną ir apelsiną ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Nuplaukite rausvąją lašišą po šaltu vandeniu, išimkite vidų ir nupjaukite pelekus.
Žingsnis 3
Supjaustykite rausvąją lašišą kepsniais, į gilaus dubens dugną įberkite žiupsnelį druskos, žuvies gabalėlius patepkite aliejumi.
Žingsnis 4
Taip pat šiek tiek pasūdykite žuvį, užtenka žiupsnelio druskos. Ant kepsnių uždėkite citrinos ir apelsino griežinėlių. Dėkite į šaldytuvą 11 valandų.
Kategorijos