Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya"

Jei žuvį visada gardindavote tik citrina, pabandykite paįvairinti skonį apelsinais. Nustebsite, kaip skanu. Šiuo receptu pasidalijo mano giminaičiai iš Vladivostoko, o jie puikiai žino, kaip gardinti žuvį.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya" Žingsnis 1
Nuplaukite citriną ir apelsiną ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya" Žingsnis 2
Nuplaukite rausvąją lašišą po šaltu vandeniu, išimkite vidų ir nupjaukite pelekus.

Žingsnis 3

Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya" Žingsnis 3
Supjaustykite rausvąją lašišą kepsniais, į gilaus dubens dugną įberkite žiupsnelį druskos, žuvies gabalėlius patepkite aliejumi.

Žingsnis 4

Rausva lašiša apelsinų ir citrinų marinate "Tsarskaya" Žingsnis 4
Taip pat šiek tiek pasūdykite žuvį, užtenka žiupsnelio druskos. Ant kepsnių uždėkite citrinos ir apelsino griežinėlių. Dėkite į šaldytuvą 11 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, jūsų receptai, žalios žuvies užkandžiai, žuvies užkandžiai, yra bendrų alergenų., paprastai, užkandžiai

Kategorijos