Rausva lašiša, kepta daržovių marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rausva lašiša, kepta daržovių marinate

Kvapni, švelni ir sultinga žuvis tinka jaukiam savaitgalio vakarui.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Rausva lašiša, kepta daržovių marinate Žingsnis 1
Nuo marinuotų pomidorų pašalinkite odelę ir supjaustykite juos skiltelėmis.

Žingsnis 2

Rausva lašiša, kepta daržovių marinate Žingsnis 2
Lašišos kepsnius pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir įmeskite citrinos žievelę. Palikite marinuotis.

Žingsnis 3

Rausva lašiša, kepta daržovių marinate Žingsnis 3
Paruoškite daržovių marinatą. Smulkiai supjaustykite svogūną, morką, salierą ir pakepinkite, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus, susmulkintą česnaką, įpilkite šiek tiek vyno ir įdėkite rozmarino šakelę. Troškinkite 7 minutes.

Žingsnis 4

Rausva lašiša, kepta daržovių marinate Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite folija, sudėkite ant jos žuvį ir užpilkite daržovių marinatu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes, likus 10 minučių iki kepimo nuimkite foliją ir nusausinkite žuvį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos