Publikavimo data: 2025-08-18
Rausva lašiša, kepta daržovių marinate
Kvapni, švelni ir sultinga žuvis tinka jaukiam savaitgalio vakarui.
Žingsnis 1
Nuo marinuotų pomidorų pašalinkite odelę ir supjaustykite juos skiltelėmis.
Žingsnis 2
Lašišos kepsnius pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir įmeskite citrinos žievelę. Palikite marinuotis.
Žingsnis 3
Paruoškite daržovių marinatą. Smulkiai supjaustykite svogūną, morką, salierą ir pakepinkite, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus, susmulkintą česnaką, įpilkite šiek tiek vyno ir įdėkite rozmarino šakelę. Troškinkite 7 minutes.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite folija, sudėkite ant jos žuvį ir užpilkite daržovių marinatu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes, likus 10 minučių iki kepimo nuimkite foliją ir nusausinkite žuvį.
Kategorijos