Publikavimo data: 2024-09-17
Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu
Ši žuvis yra skani ir maistinga, pigi ir nebrangi. Ir nors ji laikoma neriebia, kepta po bulvių apvalkalu ji būna itin minkšta ir sultinga. Žuvis tiesiog tirpsta burnoje. Puiki idėja vakarienei su šeima, taip pat šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Žuvį pasūdykite ir papipirinkite, aptepkite grietinės ir majonezo mišiniu. Palikite marinuotis.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs iki pusės. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Ant žuvies išdėliokite žvynų formos bulves. Ant viršaus užtepkite grietinės ir majonezo mišinio.
Žingsnis 4
Kepkite iki 180-200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol paruduos.
Kategorijos