Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu

Ši žuvis yra skani ir maistinga, pigi ir nebrangi. Ir nors ji laikoma neriebia, kepta po bulvių apvalkalu ji būna itin minkšta ir sultinga. Žuvis tiesiog tirpsta burnoje. Puiki idėja vakarienei su šeima, taip pat šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu Žingsnis 1
Žuvį pasūdykite ir papipirinkite, aptepkite grietinės ir majonezo mišiniu. Palikite marinuotis.

Žingsnis 2

Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu Žingsnis 2
Bulves nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs iki pusės. Atvėsinkite.

Žingsnis 3

Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu Žingsnis 3
Ant žuvies išdėliokite žvynų formos bulves. Ant viršaus užtepkite grietinės ir majonezo mišinio.

Žingsnis 4

Rausva lašiša, kepta po bulvių sluoksniu Žingsnis 4
Kepkite iki 180-200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos