Rausva lašiša, kepta su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rausva lašiša, kepta su citrina

Greitas, sveikas ir mažai kalorijų turintis patiekalas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Rausva lašiša, kepta su citrina Žingsnis 1
Atšildykite žuvį, išvalykite ją, būtinai išimkite vidų ir žiaunas.

Žingsnis 2

Rausva lašiša, kepta su citrina Žingsnis 2
Į kepimo formos dugną įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite žuvį, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Rausva lašiša, kepta su citrina Žingsnis 3
Supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir jais užpildykite žuvies pilvą.

Žingsnis 4

Rausva lašiša, kepta su citrina Žingsnis 4
Žuvį iš viršaus aptepkite majonezu, nes pati lašiša yra sausa.

Žingsnis 5

Rausva lašiša, kepta su citrina Žingsnis 5
Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą citriną, uždenkite formą folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos