Publikavimo data: 2025-08-18
Rausva lašiša, kepta su daržovėmis
Kepti patiekalai yra sveikiausi.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į augaliniu aliejumi išteptą formą, pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 2
Rausvąją lašišą supjaustykite porcijomis ir sudėkite ant bulvių. Pabarstykite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Paprikas supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant žuvies.
Žingsnis 4
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kitą sluoksnį.
Žingsnis 5
Ant viršaus supilkite grietinę, pabarstykite prieskoniais. Supilkite vandenį. Uždenkite formą folija ir kepkite 1 valandą 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje.
Kategorijos