Rausva lašiša po kailiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rausva lašiša po kailiniais

Greitas skanios ir sultingos rausvosios lašišos receptas. Tinka su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 1
Forbušo filė supjaustykite porcijomis ir sudėkite į kepimo indą. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 2

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, suberkite prieskonius, grietinę ir išvirkite.

Žingsnis 3

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 3
Ant žuvies viršaus sudėkite daržoves ir pašaukite į iki 200˚C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Žingsnis 4

Rausva lašiša po kailiniais Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos